Om oss

Ini Style er en frittstående familiebedrift som i dag består av 3 butikker, hvor den ene heter Floyd og ligger på Vestkanten Storsenter og de to andre, Ini style, finner du på Sartor storsenter og Øyrane Torg. Vi er en bedrift som i dag har eksistert i over 30 år, og har lang erfaring innen butikkdrift i bergensområdet. 

Foto: Vestnytt

Butikkene har en stor og variert kolleksjon som passer de fleste.  Du kan finne størrelser fra xs til plus sizer og vi streber etter å finne modeller og plagg som kan passe de fleste av våre flotte kunder.  I våre kolleksjoner kan vi by på kjente merkevarer som Floyd, Freequent, 2-Biz, Skovhuus, Bessie og Brandtex, som er satt nøye sammen, slik at vi kan tilby det beste fra sesongens trender. Her kan du velge mellom alt fra en avslappet stil til de mere formelle antrekkene. 

I tillegg til vår innholdsrike kolleksjon av hverdagsantrekk kan vi med stolthet presentere et av Hordalands største utvalg av selskapskjoler. Skal du i dåp, konfirmasjon, bryllup, fest eller andre formelle anledninger, har vi garantert kjolen som passer. Våre mest populære merker på selskapstøy er Frank Lyman, Tia og Party-Line. Korte kjoler, lange kjoler og brudekjoler henger klar til prøving i våre butikker. Her er det bare å komme innom og prøve seg fram til farger og fasonger!  

Tar du turen innom våre butikker finner du en flott gjeng med jenter som står klar til å hjelpe deg. De har til sammen lang erfaring og hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Det skal ikke stå på mangel av utvalg!

Er det nødvendig med tilpasning av plagg og kjoler har vi også en kvalifisert skredder som kan gjøre denne jobben. Pris avtales. 

Vårt mål er å gjøre din handleopplevelse så behagelig og fin som mulig.

Velkommen til hyggelig handel!