Sommerdager

Sommerdager

Hei kjære kunder. 

Vi har allerede fått en smakebit på sommeren og vi ser frem til neste gang! Gjennom den første uken i juni, har vi fått inn en god del sommerkjoler. Kjoler som er like fin til hverdager og til fest. Her kan man kombinere stiler, farger og tilbehør som man liker selv. 

Wendy, en nydelig sommerkjole. Knelag og korte ermer
Her har Anne på seg Wendy Sily. Den har en god passform og knyting i livet slik at den kan tilpasses. Kommer i fargene jeansblue (avbildet) og frosty green!

 

Videre kan vi se på våre bestselgende modeller: 

Laetitia er kjolen som passer de fleste kroppfasonger. Den er lett på, men allikevel litt tung i stoffet, som gjør at den faller fint på. En stor bonus, er at den ikke krøller! Fin til ferie og reise. Den er veldig fin med sandaler til, men kan like så fint ha sneakers. 

 

ARIEL LACE
En av våre soleklare favoritter. Med en lekker utforming, søte detaljer og god passform, er dette også blitt en kundefavoritt. De forskjellige fargene gjør at den faller i smak hos alle. Brukes både til hverdag og fest. 

 

Fordelen med kjoler, er at man selv kan velge om man vil gå med kort eller lang kjole. Lang kjole passer ofte like godt som en kort, så derfor vil vi nå vise dere noen fine sommermodeller. 

Her er en kjole som heter Wendy. Den har en nydelig utringning og knyting i livet slik at kjolen kan tilpasses. Den har en løs chiffon- arm, noe som gir en følelse av å dekke til skuldrene. Hvis du likte fargen like godt som vi gjør, men ikke vil ha en lang kjole, finnes den også i en kort modell!


CECELIA2
Cecelia2 er en kjole som er fantastisk god på. Den er en god stretch-kjole men gir allikevel et nydelig utseende. Med et pyntet drapert bånd i front og knyting på rygg, kan man tilpasse den etter ens egen kropp. Stoffet faller tungt og som en ekstra bonus, krøller den ikke. Vi har en med litt arm og en uten arm, like fin begge to. 

     

Vi har også noen modeller som er litt "løsere" på og er derfor en god favorittkjole. La oss visere dere:

Inda Carny er en lett og ledig kjole som virkelig gir en sommerfølelse. Med print i lyseblå og lys aubergine-farget blomster, passer den til mange anledninger. Den har strikk og knyting i livet, slik at den kan passe de fleste. 

I tillegg har vi en modell uten ermer, for de som foretrekker det:

ROXAN er en modell som sitter fint på. Den har strikk i livet, en lett knyting og v-hals. Denne kan pyntes opp og ned. Vi har denne modellen i forskjellige farger og print her!

Vi håper dere alle får en fin juni-måned og ta gjerne kontakt om dere lurer på noe om kjoler, farger eller passform. Vi er klar for å hjelpe via messenger eller i en av våre butikker! 

Sees!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar