Mote for varme dager!

Mote for varme dager!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å oppdatere garderoben med lette og luftige plagg for varme dager, samt kunne sette sammen gode antrekk uten å måtte ofre komfort eller personlig stil.
Ingenting sier sommer som stilige shorts, komfortable singletter og trendy sommertopper.

La oss dykke ned i noen håndplukkede alternativer for sesongen, slik at du kan føle deg chic i sommervarmen!


For en feminin, men tidløs look har vi satt sammen dette antrekket bestående av en røff denim shorts med høyt liv fra Nicely, en luftig og myk bluse fra Freequent for et søtt inntrykk og til slutt en trendy boble-veske fra Rosenvinge som et moderne og praktisk tilbehør.

 Om du er ute etter noe mer elegant og avslappet, har vi denne deilige Freequent shortsen i linmiks kombinert med en myk blomstrete sommertopp fra Floyd og med et gull/beige elastisk belte fra Rosenvinge som prikken over i-en!
Eller er vil du ha noe som er mer frisk og sporty? Her har vi fikset et antrekk for deg som liker å bruke delikate sommerplagg som fokuspunkt via farge eller mønster!
Denne stripete singletten får du fra Freequent, som passer fint med de behagelige Floyd-shortsene og for å fullføre looken, har vi brukt en matchende mobilveske fra Rosenvinge.Med disse forslagene for sommerantrekk med shorts og friske topper, tror vi du kan føle deg mer forberedt til å møte sommeren 2024 med selvtillit og stil.
God shopping og god sommer!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar